Kiểm Tra Tiếng Anh Lớp 8

     

Mời thầy cô và các em học viên tham khảo Đề kiểm tra 1 tiết lớp 8 môn giờ Anh gồm đáp án có trên search Đáp Án. Đề kiểm soát 1 ngày tiết môn giờ đồng hồ Anh 8 new này rất có thể được cần sử dụng làm đề khám nghiệm 1 tiết, đề thi cuối kỳ, đề khảo sát chất lượng đầu năm môn giờ đồng hồ Anh lớp 8. Xung quanh ra, thầy cô và những em học sinh còn rất có thể tham khảo những tài liệu giờ Anh lớp 8 khác trên tìm Đáp Án.

Bạn đang xem: Kiểm tra tiếng anh lớp 8


Bài kiểm tra 1 tiết tiếng Anh lớp 8 hàng đầu có đáp án

I. Đề kiểm soát 1 máu tiếng anh lớp 8 lần 1 gồm đáp án II. Đề bình chọn 1 huyết Tiếng Anh 8 lần 1 học tập kì 1 III. Đáp án Đề đánh giá 1 huyết lớp 8 môn giờ đồng hồ Anh

Đề chất vấn 1 huyết môn tiếng Anh lần 1 học kì 1 lớp 8 có đáp án sau đây gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh 8 không giống nhau thường lộ diện trong đề thi môn giờ đồng hồ Anh thỏa thuận như: tra cứu từ gồm phần gạch men chân vạc âm khác; Chọn đáp án đúng; phân chia động từ trong ngoặc; Đọc đoạn văn tìm tin tức đúng sai; Viết lại câu giờ đồng hồ Anh,... Giúp các em học viên lớp 8 rèn luyện tài năng làm bài thi hiệu quả.

I. Đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 8 lần 1 có đáp án

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the other three in each question.

1. A. Ancestor  B. Diverse  C. Ethnic  D. Heritage
2. A. Hunt  B. Custom C. Multicultural D. Unique
3. A. Shawl  B. Gather  C. Add  D. Match

Choose the word which has a different áp lực pattern from the other three in each question.

1. A. Minority B. Majority  C. Diversity  D. Curious
2. A. Costume  B. Recognise C. Significant  D. Terraced

Choose the word or phrase that best completes each sentence below.

1. A boy is ___________ the buffalo in the rice field.

A. Playing

B. Fighting

C. Herding

D. Running

2. There are not many high buildings to lớn block ____________ in our village.

A. View

B. A view

C. Some views

D. The view

3. Terraced fields are often found in ___________ area.

A. Mountain

B. Mountainous

C. Mountaineer

D. Mountainful

4. Vietnam is a country of great ____________ with 54 ethnic groups.

A. Diversity

B. Diversed

C. Diverse

D. Diversion

5. For Vietnamese people living in the countryside, rice is the main ___________ crops.

A. Agriculture

B. Agricultural

C. Agribusiness

D. Agricultures

6. Important decisions of the whole tribal group are often made in the _______ house.

A.communal

B. Communication

C. Communicate

D. Common

7. Many Vietnamese ethnic minority students are studying at ___________ schools.

A. Private

B. International

C. National

D. Boarding

8. During Tet holiday, many _________ festivals are held among different ethnic groups in Vietnam.

A. Religion

B. Religiousity

C. Religious

D. Religiously

9. Vietnamese government have made great effort to lớn __________ traditional cultural indentifies of each minority group.

A. Change

B. Preserve

C. Collect

D. Store

10. The Cham has a __________ of wet rice cultivation.

A. Tradition

B. Traditional

C. Traditionally

D. Traditioned

Choose the word or phrase that is CLOSEST in meaning khổng lồ the underlined part in each of the following sentences.

1. It is risky lớn travel across the mountain at night.

A. Safe

B. Unsafe

C. Convenient

D. Inconvenient

2. Nam giới would like to find out more about the customs và traditions of Tay people.

A. To see

B. Lớn look for

C. To lớn learn

D. To watch

3. Ancestor worshipping plays a significant role in Vietnames culture.

A. Important

B. Unimportant

C. Minor

D. Active

Choose the word or phrase that is OPPOSITE in meaning lớn the underlined part in each of the following sentences.

1. The majority of The Viet live along the Red River and The Mekong Delta.

A. A half

B. All

C. Minority

D. None

2. Gong is considered a unique musical instrument of Tay Nguyen people.

A. Rare

B. Special

C. Typical

D. Common

Read the following passage & choose the option (A, B, C or D) that best answers each of the questions below.

Bamboo is engraved in Vietnamese culture and daily life, providing protection, and representing resiliency. Bamboo can be manipulated in any shape or size to assist in the simplest or most complex of functions. Here in Vietnam, và especially in the countryside, bamboo is used for everything- from chopsticks, khổng lồ chairs, lớn agricultural tools, to roofs, khổng lồ instruments & to trang chủ decorations.

Bamboo is embedded even in Vietnamese dance culture! A series of bamboo sticks are set up in a line, with people holding them in place on either side. Dancers move in và out of the sticks, trying khổng lồ time their nhảy đầm so as not khổng lồ get caught between the bamboo sticks. Performers typically dance hand in hand, slowly making their way sideways along the bamboo line & even the best of dancers always tend lớn get stuck a few times, resulting in bunches of giggles và loads of smiles.

(Source: Adapted from We Have Kids)

1. What is the main idea of the passage?

A. Bamboo dance is part of Vietnamese traditional art.

B. Bamboo is a part of Vietnam culture và daily life.

C. Bamboo dance is very easy to learn.

D. It is fun to bởi bamboo dance.

2. What is NOT MENTIONED as a function of bamboo?

A. Making chopsticks

B. Making agriculture tools

C. Making bowls

D. Making roofs

3. According lớn the passage, to perform the bamboo dance, dancers should

A. Try not khổng lồ get caught by the bamboo sticks.

B. Move in và out of the bamboo sticks quickly.

C. Both A và B are correct.

D. Both A and B are incorrect.

4. Which sentence is NOT TRUE according to the passage?

A. We can make many things from bamboo.

B. Bamboo dancers use their hands on the floor khổng lồ dance.

C. The best bamboo dancers can still get stuck a few times.

D. Bamboo appears a lot in Vietnam daily life.

5. Which explanation has the closest meaning to the word “hand in hand” in the passage?

A. Holding each other’s hand

B. Clapping each other’s hand

C. Shaking each other’s hand

D. Waving each other’s hand

ĐÁP ÁN

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the other three in each question.

1 - B; 2 - D; 3 - A;

Choose the word which has a different găng tay pattern from the other three in each question.

1 - D; 2 - C; 

Choose the word or phrase that best completes each sentence below.

1 - C; 2 - D; 3 - B; 4 - A; 5 - B; 

6 - A; 7 - D; 8 - C; 9 - B; 10 - A;

Choose the word or phrase that is CLOSEST in meaning to the underlined part in each of the following sentences.

1 - B; 2 - C; 3 - A;

Choose the word or phrase that is OPPOSITE in meaning khổng lồ the underlined part in each of the following sentences.

1 - C; 2 - D;

Read the following passage and choose the option (A, B, C or D) that best answers each of the questions below.

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - B; 5 - A; 

II. Đề đánh giá 1 ngày tiết Tiếng Anh 8 lần 1 học tập kì 1

A. PHONETICS: (1p)

1. A. Children B. Chicken C. Chair D. Character

2. A. Curly B. Shy C. Fly D. Sky

3. A. Joke B. Local C. Blond D. Sociable

4. A. Fourteen B. Volunteer C. Seem D. Free

B. LANGUAGE FOCUS: (3ps)

I. Choose A, B, C, D for each gap in the following sentence. (2ps)

1. "Would you_________ lớn go to the movies with me?" – "I"d love to."

A. Like B. Want C. Love D. Mind

2. He is not ____________ get married.

A. Enough old to lớn B. Enough old for C. Old enough to lớn D. Old enough for

3. Her mother ____________this thành phố two years ago.

A. Left B. Leaves C. Is leaving D. Will leave

4. Alexander Graham Bell was born __________ March 3, 1847.

A. In B. On C. At D. During

5. Don"t come in. Please wait _________ for your turn.

A. Inside B. Downstairs C. Outside D. Upstairs

6. The children are old enough to lớn look after __________.

A. Themselves B. Ourselves C. Herself D. For themselves

7. We ought __________ the wardrobe in the corner opposite the bed.

A. Put B. Putting C. Khổng lồ put D. Puts

8. The calendar is ________ the clock, _________ the picture & the lamp.

A. On/next lớn B. Under/between C. Behind/between D. Above/on

II. Supply the correct khung of the verbs in the blanket. (1p)

1. We usually (go) ___________ lớn the library three times a week, but last week we (go) __________ twice.

2. Nga and Hoa (see) __________________ a movie tonight.

Xem thêm: Xem Nhiều 4/2022 # Những Câu Nói Hay Về Lòng Yêu Nước, Danh Ngôn Yêu Nước

3. Sue can (speak) _______________ Vietnamese very well.

C. READING: (2ps)

I. Read the text and tick in the true/ false column: (1p)

Do you have any close friends? I have two close friends, khô giòn and Mai. We are in the same class. We are also neighbors. Khô hanh is a beautiful girl with big black eyes và an oval rosy face. She is an intelligent student who is always at the đứng đầu of the class. She likes reading, & she often goes to the library whenever she has free time. Mai isn"t as beautiful as Hanh, but she has a lovely smile & looks very healthy. Mai is very sporty. She is a volleyball star of our school. She is very sociable & has a good sense of humor. I love both of my friends & I always hope our friendship will never die.

Statements

True

False

1. The writer has two close friends.

 

 

2. They are in the same class.

 

 

3. Mai likes reading.

 

 

4. Khô hanh likes sports.

 

 

II. Read the text và answer the questions: (1p)

1. What does khô cứng look like?

→ ...........................................................................................

2. Is she intelligent?

→ ...........................................................................................

3. What does Mai look like?

→ ...........................................................................................

4. Is she shy?

→ ...........................................................................................

D. WRITING: (4 ps)

I. Complete each sentence so it means the same as the sentence above. (2ps)

1. Peter is too young to lớn see the horror film.

→ Peter is not old ...................................................................................

2. Hoa is older than Nien.

→ Nien is ...............................................................................................

3. The cát is on the gas stove.

→ The gas stove is ..................................................................................

4. Her hair is long and black.

→ She has ...............................................................................................

II. Put the words or phrase in correct order khổng lồ make sentences. (2ps)

1. Enough/ Jane/ strong/ the box./ to/ is/ lift

→ .................................................................................................................

2. You/ going to/ are/ What/ do/ next weekend?

→ .................................................................................................................

3. Is/ Mai./ beautiful/ more/ Hanh/ than

→ .................................................................................................................

4. Awful/ an/ What/ house!

→ ................................................................................................................

III. Đáp án Đề đánh giá 1 máu lớp 8 môn tiếng Anh

A. PHONETICS: (1p)

1. Children B. Chicken C. Chair D. Character

2. A. Curly B. Shy C. Fly D. Sky

3. A. Joke B. Local C. Blond D. Sociable

4. A. Fourteen B. Volunteer C. Seem D. Free

B. LANGUAGE FOCUS: (3ps)

I. Choose A, B, C, D for each gap in the following sentence. (2ps)

1. “Would you_________ lớn go khổng lồ the movies with me?” – “I’d love to.”

A. Like B. Want C. Love D. Mind

2. He is not ____________ get married.

A. Enough old to lớn B. Enough old for

C. Old enough to D. Old enough for

3. Her mother ____________this đô thị two years ago.

A. Left B. Leaves C. Is leaving D. Will leave

4. Alexander Graham Bell was born __________ March 3, 1847.

A. In B. On C. At D. During

5. Don’t come in. Please wait _________ for your turn.

A. Inside B. Downstairs C. Outside D. Upstairs

6. The children are old enough to lớn look after __________.

A. Themselves B. Ourselves

C. Herself D. For themselves

7. We ought __________ the wardrobe in the corner opposite the bed.

A. Put B. Putting C. Khổng lồ put D. Puts

8. The calendar is ________ the clock, _________ the picture and the lamp.

A. On/ next khổng lồ B. Under/ between

C. Behind/ between D. Above/ on

II. Supply the correct khung of the verbs in the blanket. (1p)

1. We usually (go) ___ go ________ to lớn the library three times a week, but last week we (go) __went________ twice.

2. Nga & Hoa (see) __will see/ are going lớn see_____ a movie tonight.

3. Sue can (speak) ____ speak _____ Vietnamese very well.

C. READING: (2ps)

I. Read the text and tick in the true/ false column: (1p)

Do you have any close friends? I have two close friends, khô hanh and Mai. We are in the same class. We are also neighbors. Khô giòn is a beautiful girl with big đen eyes and an oval rosy face. She is an intelligent student who is always at the đứng đầu of the class. She likes reading, và she often goes lớn the library whenever she has không tính tiền time. Mai isn’t as beautiful as Hanh, but she has a lovely smile and looks very healthy. Mai is very sporty. She is a volleyball star of our school. She is very sociable và has a good sense of humor. I love both of my friends and I always hope our friendship will never die.

Statements

True

False

1. The writer has two close friends.

 

2. They are in the same class.

 

3. Mai likes reading.

 

4. Khô nóng likes sports.

 

II. Read the text và answer the questions: (1p)

1. What does hanh look like?

→ She is a beautiful girl with big black eyes and an oval rosy face.

2. Is she intelligent?

→ Yes, she is.

3. What does Mai look like?

→ She has a lovely smile and looks very healthy.

4. Is she shy?

→ No, she isn’t.

D. WRITING: (4 ps)

I. Complete each sentence so it means the same as the sentence above. (2ps)

1. Peter is too young to lớn see the horror film.

→ Peter is not old enough khổng lồ see the horror film.

2. Hoa is older than Nien.

→ Nien is younger than Hoa.

3. The cat is on the gas stove.

→ The gas stove is under the cat.

4. Her hair is long và black.

→ She has long đen hair.

II. Put the words or phrase in correct order to make sentences. (2ps)

1. Enough/ Jane/ strong/ the box./ to/ is/ lift

→ Jane is strong enough lớn lift the box.

2. You/ going to/ are/ What/ do/ next weekend?

→ What are you going to vì chưng next weekend?

3. Is/ Mai./ beautiful/ more/ Hanh/ than

→ hanh is more beautiful than Mai.

Xem thêm: Phân Tích Bài Thơ Câu Cá Mùa Thu Phân Tích Câu Cá Mùa Thu Học Sinh Giỏi

4. Awful/ an/ What/ house!

→ What an awful house!

Trên đó là Đề chất vấn tiếng Anh 8 1 tiết hàng đầu kèm đáp án. Mời bạn đọc đọc thêm nhiều tài liệu ôn tập giờ Anh 8 cả năm khác như: Để học giỏi Tiếng Anh 8, Trắc nghiệm trực tuyến đường Tiếng Anh 8, Đề thi học tập kì 1 lớp 8, Đề thi học tập kì 2 lớp 8,.... được cập nhật liên tục trên tìm kiếm Đáp Án.