UNIT 8

     

Unit 8: Our world heritage sites

tandk.com.vn soạn và sưu tầm bài tập trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh 11 Unit 8 Writing tất cả đáp án và giải thích cụ thể giúp học viên ôn luyện trắc nghiệm từ đó học tập tốt hơn môn giờ đồng hồ Anh 11.

Bạn đang xem: Unit 8

*

Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 11 bắt đầu Unit 8 Writing tất cả đáp án

Bài 1. Mark the letter A, B, C, or D khổng lồ indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 1: Visitors come khổng lồ admire the relics that were excavated from the ancient tombs

A. Visitors come to lớn admire the relics excavating from the ancient tombs.

B. Visitors come lớn admire the relics excavated from the ancient tombs.

C. Visitors come khổng lồ admire the relics being excavated from the ancient tombs.

D. Visitors come khổng lồ admire the relics khổng lồ be excavated from the ancient tombs

Hiển thị đáp án

Đáp án: B

Dịch: du khách đến để chiêm ngưỡng các di tích lịch sử được khai quật từ đều ngôi chiêu tập cổ.


Question 2: The Citadel of the Ho Dynasty, which is located in Thanh Hoa Province, was added khổng lồ UNESCO"s World Heritage danh sách in 2011

A. Locating in Thanh Hoa Province, the Citadel of the Ho Dynasty was added to lớn UNESCO"s World Heritage list in 2011.

B. Located in Thanh Hoa Province, the Citadel of the Ho Dynasty was added to lớn UNESCO"s World Heritage các mục in 2011.

C. The Citadel of the Ho Dynasty, that is located in Thanh Hoa Province, was added to UNESCO"s World Heritage danh mục in 2011.

D. The Citadel of the Ho Dynasty, locating in Thanh Hoa Province, was added lớn UNESCO"s World Heritage danh mục in 2011.

Hiển thị đáp án

Đáp án: B

Dịch: Nằm sống tỉnh Thanh Hóa, Thành cổ nhà Hồ đã đạt thêm vào danh sách di sản quả đât của UNESCO năm 2011.


Question 3: The Complex of Hue Monuments, which lies along the Perfume River in Hue City, is a good example of a well-designed capital city.

A. The Complex of Hue Monuments, laying along the Perfume River in Hue City, is a good example of a well-designed capital city.

B. Laying along the Perfume River in Hue City, the Complex of Hue Monuments is a good example of a well-designed capital city.

C. Lying along the Perfume River in Hue City, the Complex of Hue Monuments is a good example of a well-designed capital city.

D. Laid along the Perfume River in Hue City, the Complex of Hue Monuments is a good example of a well-designed capital city.

Hiển thị đáp án

Đáp án: C

Dịch: Nằm dọc từ sông mùi hương ở thành phố Huế, Khu tinh vi di tích Huế là 1 trong những ví dụ nổi bật của một tp thủ đô có phong cách thiết kế tốt.


Question 4: He has been living with his cousin for two months, but he"s looking for a place close to lớn his university.

A. Living with his cousin for two months, but he"s looking for a place close to his university.

B. Being lived with his cousin for two months, but he"s looking for a place close to lớn his university.

C. Has lived with his cousin for two months, but he"s looking for a place close lớn his university.

D. Having been living with his cousin for two months, but he"s looking to a place close to his university.

Hiển thị đáp án

Đáp án: D

Dịch: Đã sống với đồng đội họ nhị tháng, cơ mà anh ấy đang tìm tới một nơi gần trường đh của mình.


Question 5: After we had chosen a destination for our holiday, we began preparing for the trip.

A. Chosen a destination for our holiday, we began preparing for the trip.

B. Choosing a destination for our holiday, we began preparing for the trip.

C. Having chosen a destination for our holiday, we began preparing for the trip.

D. Having prepared for the trip, we chose a destination for our holiday.

Hiển thị đáp án

Đáp án: C

Dịch: Chọn một điểm đến lựa chọn cho kỳ nghỉ mát của chúng tôi, chúng tôi bắt đầu chuẩn bị cho chuyến đi.


Bài 2. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 6: A picture was stolen by art thieves. It was painted by Munch.

A. Stolen by art thieves, a picture was painted by Munch.

B. Painted by Munch, a picture was stolen by art thieves.

C. A picture painted by Munch was stolen by art thieves.

D. All are correct.

Hiển thị đáp án

Đáp án: C

Dịch: Một bức tranh được vẽ vị Munch đã biết thành đánh cắp bởi vì những thương hiệu trộm nghệ thuật.


Question 7: You can see Velazquez in this painting. He is standing in the background.

A. Standing in the background, you can see Velazquez in this painting.

B. You can see Velazquez, who is standing in the background, in this painting.

C. You can see Velazquez standing in the background in this painting.

Xem thêm: Cách Chữa Rộp Môi Bằng Mật Ong, Cách Đơn Giản Trị Bệnh Mụn Rộp

D. Both B và C are correct.

Hiển thị đáp án

Đáp án: D

Dịch: Bạn có thể thấy Velazquez trong tranh ảnh này. Anh sẽ đứng ở phía sau.


Question 8: The sculpture represents the biblical King David. It was carved in the early 1500s.

A. The sculpture carved in the early 1500s represents the biblical King David.

B. The sculpture, carved in the early 1500s, represents the biblical King David.

C. Represented the biblical King David, the sculpture was carved in the early 1500s.

D. Being represented the biblical King David, the sculpture was carved in the early 1500s.

Hiển thị đáp án

Đáp án: C

Dịch: Tác phẩm điêu khắc, được đụng khắc vào đầu trong thời hạn 1500, đại diện thay mặt cho Vua David trong khiếp thánh.


Question 9: Cats is one of the longest-running musicals in Britain. It was written by Andrew Lloyd Webber.

A. Written by Andrew Lloyd Webber, Cats is one of the longest-running musicals in Britain.

B. Cats, written by Andrew Lloyd Webber, is one of the longest-running musicals in Britain.

C. Cats, one of the longest-running musicals in Britain, was written by Andrew Lloyd Webber.

D. All are correct.

Hiển thị đáp án

Đáp án: D

Dịch: Mèo là trong số những vở nhạc kịch lâu năm nhất sống Anh. Nó được viết bởi Andrew Lloyd Webber


Question 10: The Matrix was released in 1999. It stars Keanu Reeves.

A. Releasing in 1999, The Matrix stars Keanu Reeves.

B. Released in 1999, The Matrix stars Keanu Reeves.

C. The Matrix released in 1999 stars Keanu Reeves.

D. Both B & C are correct.

Hiển thị đáp án

Đáp án: D

Dịch: Được phát hành vào khoảng thời gian 1999, The Matrix star Keanu Reeves.


Question 11: You will never eat there at the weekend unless you have made a reservation.

A. Let’s make reservation at the weekend khổng lồ be due of eating there

B. You should have made a reservation if you expected to lớn eat there at the weekend.

C. It is only possible for you to lớn eat there at the weekend if you reserve a table in advance.

D. You may not be able to eat there if you don’t reserve a table at the weekend on purpose.

Hiển thị đáp án

Đáp án: C

Dịch: bạn sẽ không lúc nào ăn ở đó vào cuối tuần trừ khi chúng ta đã đặt trước.

= bạn chỉ rất có thể ăn ở đó vào vào cuối tuần nếu các bạn đặt bàn trước.


Question 12: Only Mary scored high enough to lớn pass this test

A. Mary was the only person to pass this test.

B. Only on this chạy thử was Mary’s score high enough.

C. Mary’s score was barely enough to pass.

D. Mary only passed this thử nghiệm because she scored higher than the others.

Hiển thị đáp án

Đáp án: A

Dịch: Chỉ bao gồm Mary đạt điểm cao đủ nhằm vượt qua bài bác kiểm tra này.

= Mary là bạn duy tốt nhất vượt qua bài xích kiểm tra này.


Question 13: The demand was so great. They had to lớn reprint the book immediately.

A. So great was the demand that they had khổng lồ reprint the book immediately.

B. The book would be reprinted immediately since the demand was great.

C. They demanded to lớn reprint the book immediately.

D. They demanded that the book be reprinted immediately.

Hiển thị đáp án

Đáp án: A

Dịch: Nhu mong rất lớn. Họ bắt buộc tái bạn dạng cuốn sách tức thì lập tức.


Question 14: He did not work hard. He failed the exam.

A. Unless he had worked hard, he would have failed the exam.

B. Even though he failed the exam, he didn’t work hard.

C. If he had worked hard, he would have passed the exam.

D. However hard he worked, he failed the exam.

Hiển thị đáp án

Đáp án: C

Dịch:Cậu ấy ko học tập chăm. Cậu ấy đang trượt kỳ thi. = ví như cậu ấy học chăm, cậu ấy đang qua kỳ thi.

Xem thêm: Gia Đình Vịt Trời Có Phải Chị Em Ruột Không, 'Nhà Có Một Lũ Vịt Trời…'


Question 15: “I will help you with the housework”, Mai said to lớn me.

A. Mai promised to lớn help me with the housework.

B. Mai asked me khổng lồ help her with the housework

C. Mai begged to lớn help me with the housework.

D. Mai insisted on helping me with the housework

Hiển thị đáp án

Đáp án: A

Dịch nghĩa: “Mình để giúp đỡ cậu làm việc nhà”, Mai nói cùng với tôi.


❮ bài xích trướcBài sau ❯
*

giáo dục và đào tạo cấp 1, 2
giáo dục và đào tạo cấp 3